26 Eylül 2008

internette ne var? VİTAMİN var:))


Yeni ttnet reklamlarını izlediniz mi?
Sevdiniz mi?
Ben hiçç sevmedim.Oldum olası aşırı abartılı absürb karakterleri sevemedim.
Müthiş itici ve irite edici buluyorum.
Mesela herkesin güldüğü Levent Kırca ve Hamdi Alkan ın abartı tiplemelerinden nefret ederim.
Ve bazılarına yakışabilecek şirinlik muskası haraketlerin Gülse yi bitirdiği aşikar.
Özkan ın eşşek gibi anıran sesi de cabası.
Reklamcılık öğrencileri Atıf hocayla tartşıyodu geçen gün izledim ve onlar da reklamın amacına ulaşmadığı ve hoş olmadığı konusunda ısrarlıydılar(en az benim kadar)
Neyse sevenler de olabilir konumuza gelelim:)hoş konu bu da..
Benim gibi çocuk coluğu pc den uzak tutmaya çabalayanlardansanız ders dönemlerinde,daha doğrusu ciddi bir sınır koyuyorum diyelim.
Bu teşvik neyin nesidir?
Ama şu vitaamiinn i merak ettim ve ziyaret ettim şöyle bir,çocuklara faydası var mıdır gerçekten diye.Bir kısmını kopyalamalıyım zira kafamdan yazıcak halim yok.


Şimdi reklamlar:

TTNET VİTAMİN, Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak geliştirilmiş ve internet üzerinden kullanılan bir eğitim destek aracıdır. TTNET VİTAMİN, İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak için hazırlanmıştır.
TTNET VİTAMİN’le artık çocuklar evden eğlenerek, sıkılmadan okuldaki derslerini bilgisayar başında tekrar edebilecekler. Böylece öğrencilerin hem ailelerine ayıracak zamanları olacak hem de öğretmenleri ertesi gün onları sınıfta derslerine hazırlanmış olarak bulacak.
TTNET VİTAMİN Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerini içerir.
TTNET VİTAMİN’in içinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden, öğrencilerin derse olan ilgisini arttıran sesli konu anlatımları bulunmaktadır. Çocukların öğrenme motivasyonunu arttıran canlandırmalar ve dikkatini canlı tutan interaktif etkinlikler ile ders anlatımları eğlenceli hale getirilmiştir. TTNET VİTAMİN içerisinde ayrıca hem sınıfta uygulanabilen hem de öğrencilerin anlayarak yapabileceği deneyler ve etkinlikler bulunmaktadır.
Ama bedava mı?
Değil tabiiki. TTnete yetmiyor olmalı ödemekten hal olduğumuz faturalar
(dünyada interneti en pahalı kullanan ikinci ülkeyiz!)
Faydalı hizmetlerden rant sağlanmazsa olmaz.
Şöyle faydalanabiliyosunuz:


TTNET VİTAMİN’i TTNET Müşteri Hizmetlerinden nasıl satın alırım?

* Öncelikle 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayınız.
* Otomatik mesaj servisinin size okuduğu seçeneklerden TTNET VİTAMİN'i tuşlayınız.
* TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilisi sizden TTNET ADSL Hizmet Numaranızı veya TTNET ADSL hizmetinden yararlandığınız telefon numaranızı alan kodu ile birlikte isteyecektir.
* Güvenlik sürecinden geçtikten sonra, TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilisi size TTNET VİTAMİN kullanım koşullarını okuyacaktır.
* Kullanım koşullarını kabul ettiğinizi teyit ettikten sonra TTNET VİTAMİN’i satın almış olacaksınız.
* Ve artık TTNET VİTAMİN’i kullanabilirsiniz.
isteyen varsa tabii....

Napıceezz kendi aramızda konuşmıcezzz ııykkk:(((

Bu arada mimlenenler yazısını yazsın please:))

7 yorum:

NaKHaR dedi ki...

bu son dönem reklamlari hiç hoşuma gitmiyor, hele ttnet pöff sırf gürültü tv sesi normal seviyedeyken bile rahatsızlık veriyor bana...

vitamin konusunda ben vitamin dergisi vardı öyle birsey sandım, kesinlikle amacına uygun değil...

ve ali atıf bir den de pek haz etmem ama reklamlarla ilgili eski programını izlerdim simdi denk gelirsem meslek icabı izliyorum :)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Şu aşağıdaki testi yaptım kuşum Umar'ın sobelediği 45 kişiden biri olaraktan. Lakin resmi bi türlü kaydettiremedim. Yani Print Scrn okey de, sonra n'olceeek. Kendi aramızda konuşmiyceeez.:)

Nurtella dedi ki...

Nakhar canım bu konuda aynı fikirdeyiz,dayanılıcak gibi değil reklam.sen mesleki gözle headerime ne diyosun söyle bakalım:))

İncegülüm sen istedin madem yarın ayrıntılı anlatırım beni izlemeye devam et şekerim:))

Zeugma dedi ki...

Gözlerime inanamadım..Benin sevmediğim ne varsa hepsine sen de sinir oluyorsun..
Aynen ya..Örneğin Gülse Birsel'i normal hayatında çok beğenirim,fakat dizilerde vs.ne kadar yapay konuşuyor.Ya o jest ve mimikler.Bu kadar mı eğreti durur,batar insana(bana ve sana örneğin).
Diğer örnekler de öyle.
Cem Yılmaz'ı çok beğenirdim ama bir ara ön sıralar platin,onun ardındakiler altın diye espriye vurup bilmem kaç yıl önce ön sıradaki numaralarını 250 milyondan satışa çıkarmıştı ciddi ciddi.Tepki gelince ''şaka'' dedi ama kimse yutmadı tabii ve bir sürü kişinin gözünden düştü (örneğin benim).
Bendenizciğim,aşkım,hoşgelmişsin..Yazmayı özlemişsin,biz de seni canım.Blogunda gezinip seni hissetmek müthiş bir zevk güzel yürek: )
Sevgilerimle..

NoT:Beni mimledin mi güzelim sen? Valla tam anlamadım cidden.Konum ne? Başım üzerine ama bilemedim :D
(Bugün yoğundum blogdaki yorumları cevaplayamadım)

Nurtella dedi ki...

Kasımpatım artık şöhret budalalarından ve şımaranlardan usandık değilmi?
çok tşk güzel sözlerin tatlı dilin var yaa..ahh eziliyorum inan ki.
Alttaki konuda mimledim tatlım zamanın olunca oku anlarsın basit bir test sadece.Müsait olduğunda yazarsın istersen eğer acelesi yok.

nilay dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum sana . Ben de hiç beğenmedim ttnet reklamlarını. ayrıca bende iletişim hizmetlerini bu kadar pahalı olmaktan son derece rahatsızım. Kuraklığa giderken suya ayda 35 ytl verirken , doğru dürüst kullanmadan iletişim hizmetlerine en az ayda 100 ytl para veriyorum. Bu beni deli ediyor

Nurtella dedi ki...

Nilay aynen internet için mecburuz deyip ev tlf unu tutyoruz yoksa cidden gerekmiyor artık,o ve net 100 ü buluyor.Hiç olmazsa ev tlf gerekmese merkezi yapsalar ve düşürseler sırtımızdan yük kalkıcak.