18 Şubat 2008

HER YERDE KAR VAR...


AH DÜNDEN BERİ KAR YAĞIYOR VE EN ÇOK SEVİNEN ÇOCUKLAR,PAZARTESİ TATİL,BUGÜN OĞLUŞ TORBALARA KOYDUĞUM SANDALYE MİNDERLERİYLE KAYDI KARTOPU OYNADI KIPKIRMIZI GELDİ YAVRUCUK AMA PEK MUTLUYDU,YARIN OKUL YOK DİYE DAHADA OLDU.İYİ BİR FOTOGRAF MAKİNEM YOK MALESEF TLF LA ÖN BALKON,YAN CAM,MUTFAK CANIMDAN GÖRÜNTÜYÜ ÇEKTİM,AMAM GÖRÜNMEMİŞ O BAŞKA,DİGİTAL CAM YADA FOTOGRAF MAKİNASI BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUM:))




8 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım,Sende kar resimleri eklemişsin negüzel. Yok anacım ben ekleyemiyorum. Bizde kar falan yok. Bol bol yağmur var. Kara hasretiz. Neyseki sizin sitelere bakıp hasret gideriyoruz. Öptüm canım

Aylin Ünlü dedi ki...

Merhabalar,gerçekten görüntü mükemmel,tadını çıkartın bol bol..Ben burada karlı havadan yoksun yaşıyorum:PYağmurla idare ediyoruz ki onuda 3.gün görebilene aşkolsun..

Aylin Ünlü dedi ki...

Canım ekledim seni,adresim melek.oglum...

Nurtella dedi ki...

AH BİZDEDE KISA SÜRDÜ NE YAZIKKİ 2.GÜN AZALDI BUGÜN ERİDİ BİLE:((
KARDAN ADAM BİLE YAPAMADIK YAA OFF

AYLİNCİM EKLEDİM CANIM
ÇİÇEĞİM ÖPÜYORUM

berfin dedi ki...

canımın içi.allahtan makine yok bir deolsa:))
bence gayet iyi görünüyor resimler..
ayrıca asansör olayına çok güldüm:))en son kaçışma anınız canlandı gözümde:))harika anlatmışsın.ağlanacak hale güldürdün valla.harikasın.
ama en çok cadıya hayranım yalan yok:)))ablaaa hayranınım abla:)))
öptüm ikinizide

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bendeniz merhaba. Bloguna Aylin in blogundan geldim. Konunun şablon değiştirmek ile olduğunu görünce hemen atladım :) Zira şuara bende şablonumu değiştiriyorum :) Bu işle uğraşmaktanda acayip keyif alıyorum. Hergün yeni bir şey öğrendikçe mutlu oluyorum. Senide biran kendime yakın hissettim. Duygularımıda paylaşmak istedim :)

[Miss] dEsignEr... dedi ki...

Merhabaa!Ziyarete geldim.:)Seninle tanışmak güsel:)İnanmıyorum kendinden 16 yaş küçük bir çocuk.Çok güzeldir heralde,arkadaş gibi:)Gerçi benimde annemle aramızda az yaş farkı var sadece 21 yaşında ama benim annemde genceciktir:)maşallahı var:)Cevap yazdım sana..Burdada çok kar vardı:)çocuklara yaradı valla tatil falan oh:)

etki alanı dedi ki...

Canım benim,
Ne hoş şeyler yazmışsın yorumlarıma..Ne kadar samimi ve içten.Çok teşekkür ederim..
Kar manzaraları bende de var ama o kadar yoğun yağdı ki resim çekilemiyordu..Kötü çıktılar..Sen çok güzel çekmişsin..
Sevgiler
Tütü